Välkommen till information om årsräkning

Södertörns överförmyndarnämnd och Godmansföreningen Södertörn och Södertälje bjuder in dig som har uppdrag som god man eller förvaltare och ska lämna årsräkning.

Du är välkommen till Haninge kommunhus torsdag den 9 februari kl 16 – 19, eller torsdag den 16 februari kl 16 – 19.

Överförmyndarnämnden kommer kl 16 att gå igenom ett övningsexempel, där vi tillsammans gör en praktisk övning i att upprätta årsräkning. På grund av sekretess och att tiden är begränsad, kommer vi inte kunna svara på frågor i enskilda ärenden. Kl 17:45 visar överförmyndarnämnden hur du använder vår e-tjänst för att lämna in årsräkningen digitalt.

Godmansföreningen hjälper samtidigt dig som har kört fast med årsräkningen. Eftersom tiden är begränsad kan du inte få hjälp att upprätta hela årsräkningen. Fyll i årsräkningen så mycket du kan, ta med dig dina handlingar för att få råd och tips av erfarna ställföreträdare i föreningen.

Du behöver inte anmäla att du kommer, du väljer vilka aktiviteter du vill delta i. Det kommer att finnas möjlighet att ta en kopp kaffe eller te.

Hitta hit:

Vi träffas i Haninge kommunhus, Rudsjöterrassen 2. Välj ingången till vänster om stora entrén. Dörren är låst, vänta på att bli insläppt.

Senast uppdaterad: 31 januari 2023