Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

För utomstående

Antalet godmanskap och förvaltarskap ökar. Vi har därför ett stort behov av nya gode män och förvaltare. Är du en av dem?

Så här gör du din intresseanmälan

Vill du ta uppdrag hos oss för första gången eller har du redan uppdrag sen tidigare registrerar du din intresseanmälan via länk på denna sida. Du hamnar då i ett program som heter Varbi. Där fyller du i dina uppgifter, vilken sorts uppdrag du är intresserad av och vilka erfarenheter du har.

Länk till intresseanmälan

Om du anmält intresse och är klar att få förfrågan om uppdrag men inte får några e-postmeddelanden ber vi dig att kontrollera om de kan ha hamnat i din skräppostmapp.

Vill du bara förordnas som god man eller förvaltare för en viss person är detta inte rätt sida för dig. För information om uppdrag för en viss person kan du läsa under:

För anhöriga och närstående

Hur du får förfrågan om uppdrag

När all lämplighetskontroll är klar kommer du att få e-postutskick från oss en gång per vecka. Kort information ges om uppdragen och om det rör godmanskap eller förvaltarskap. Är du intresserad kan du meddela oss vilket aktnummer det gäller. Ofta finns det ytterligare information att få om uppdraget men ibland kan vi bara ge dig namn och kontaktuppgifter.

Om du har anmält intresse och är klar att få förfrågan om uppdrag men inte får några e-postmeddelanden ber vi dig att kontrollera om de kan ha hamnat i din skräppostmapp.

KONTAKT VID FRÅGOR

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen?
Maila oss:
Rekryteringen

Senast uppdaterad: 24 maj 2023